Οι χαλύβδινοι λέβητες EL-2000 μελετήθηκαν και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις εξασφαλίζοντας τέλεια καύση στο θάλαμο καθώς και τη μέγιστη δυνατή συναλλαγή θερμότητας μεταξύ καυσαερίων και νερού. Επίσης, εξασφαλίζουν την αύξηση της απόδοσης με αποτέλεσμα την οικονομία στα καύσιμα, διαθέτουν ιδιαίτερα καλαίσθητη εμφάνιση και έχουν εύκολη συντήρηση. Η ύπαρξη εσωτερικού καπακιού ασφαλείας βοηθάει έτσι ώστε να υπάρχει μεγάλη ασφάλεια λειτουργίας. Μπορούν να λειτουργήσουν με οποιονδήποτε καλό καυστήρα χωρίς προβλήματα στην εφαρμογή και στη ρύθμιση. Οι σωστά επιλεγμένες διαστάσεις εξασφαλίζουν εύκολη προσπέλαση από στενούς χώρους προς το λεβητοστάσιο. Η περιοχή λειτουργίας τους είναι μεταξύ 20.000-132.000 kcal/h.

alt

 

 

Για να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των χαλύβδινων λεβήτων πετρελαίου EL2000, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

 

 

      Οι χαλύβδινοι λέβητες BLNS είναι προϊόν προηγμένης τεχνολογίας, με υψηλό βαθμό απόδοσης, καλαίσθητης εμφάνισης και μεγάλης διάρκειας ζωής.
 
ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Όλη η παραγωγική διαδικασία, από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι τις τεχνικές σχεδίασης είναι απόλυτα συμμορφωμένη με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.
 
ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Η υψηλή απόδοση των λεβήτων BLNS επιτυγχάνεται με την χρήση μεγάλων σε όγκο θαλάμων καύσης, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιούνται οι επιφάνειες μετάδοσης της θερμότητος.
 
ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Όλα τα υλικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των λεβήτων BLNS είναι απόλυτα φιλικά με το περιβάλλον.
 
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
Ο ορθός σχεδιασμός κυρίως στα σημεία εκτόνωσης της θερμότητος, οι σύγχρονοι μέθοδοι συγκόλλησης και οι πιστοποιημένες αυτόματες διαδικασίες διαχείρισης των πρώτων υλών και υλικών εξασφαλίζουν την αρίστη ποιότητα των λεβήτων BLNS και εγγυώνται για την μεγάλη διάρκεια ζωής τους.
 
ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 
Τα εξωτερικά καλύμματα των λεβήτων BLNS, εκτός του ότι είναι κατασκευασμένα από υλικά με αντιδιαβρωτική προστασία, προσφέρουν και ιδιαίτερα καλαίσθητη εμφάνιση.

 

altalt

 

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των χαλύβδινων λεβήτων πετρελαίου BLNS, τις αποδόσεις, καθώς και τον τρόπο λειτουργίας τους.